135790265_419263789313904_86052674197553

Om mig

Jag heter Shabnam och är grundaren till Tovas Tesalong, döpt efter min katt Tova som också inspirerat loggan. Jag brukade bo i London, och älskade att kunna gå ut på Afternoon Tea! Som på bilden där min vän Rebecca hälsade på och vi självklart hittade en pub med Afternoon tea. Jag hade även turen att få jobba på ett litet företag som erbjöd Afternoon Tea och workshops. Vi hade det så roligt, och jag älskade att jobba där!

 

Teamet

Jag är självklart inte ensam om att vara del i Tovas Tesalong! Jag har hittet ett superteam som hjälper mig med bakandet, lagandet, dekorerandet, serverandet, leveranserna och självklart handtvättandet. Emma, Ylva & Daire hjälper till med allt, och inget av detta skulle vara möjligt utan dem. Vi längtar tills vi får servera er på caféet igen, men för nu är vi glada att leverera tre våningar av lyx hem till er.

Som tapas med fika ungefär. Små munsbitar av båda salt och sött, som sköljs ner med te, kaffe och mjölkchoklad.

Boka för en riktig söndagslyx.

Vi bakar och levererar första Söndagen i månaden (beroende på högtider kan detta ändras). 

Vi är baserade i Ödeshög och bakar för tillfället på Boet Skola. Under pandemin erbjuder vi hemkörning för alla inom 30 km från Ödeshög vilket inbegriper bland annat Tranås, Väderstad och Gränna. Om du bor längre bort tar vi ut en reseersättning mellan

50 - 100kr per sällskap.

Tel: 070-7304505
Email: tovastesalong@gmail.com

© 2020 by Shabnam Ó Cleirigh

  • Facebook
  • Pinterest
  • Instagram